The Tree House

what we did

project

This upper den had been previously used as a family playroom. The Right Stage provided design and decor, replacing carpet with laminate, selecting new furnishing and curtains, paint, art and plants, and added a brick accent wall with custom made downlights and cedar top finishing, all of which blends with the green belt view from picture windows. The room is now the owner’s favorite for reading a book on a lazy afternoon, relaxing with a movie, and entertaining guests.

therightstage_treehouse_suffleboard
therightstage_treehouse_windows
the_right_stage_upstairsb_before555x
the_right_stage_upstairs_before555x
teamwork

This home was previously owned by a family with two small children. The new homeowners wanted to update the home to be more stylish and modern. For the entry, living, and dining areas, we removed the standard tile and replaced it with wood floors.

therightstage_treehouse_couch

Start typing and press Enter to search